Home> Nūhou> He aha nā mea etching no ka submic cuberage?
November 27, 2023

He aha nā mea etching no ka submic cuberage?

ʻO ka mea et a me ka mea eʻikeʻia e like me ka mea e pili ana i ka cramic reramic substerat, he kumu nui i ke kaʻina hana o ka hana cemb cemb. He ana ia o ka pili pili pili o ka pili o kahi mea i loko o kahi mea i loko o kekahi mea etchant. Ua hōʻikeʻiaʻo ia e like me ka pae o ka helu o ka mea e pili ana i ka waihona i ka helu o keʻano o ka mea e pili ana i ka waihona.


Etching Factor

Hoʻohanaʻia ka mea hana etch e ana i ka heluʻana o ka helu o ka pā o ka papa o ka coseramic. He mea nui ia i ka hoʻolālāʻana i ka hoʻolālā o ke kaʻina etching. Hiki ke hoʻohanaʻia ka mea hana etch e hoʻohālikelike i nā mea likeʻole a hoʻoholo i ka helu o keʻano o ka substrate.


Ua hoʻoholoʻia kaʻike o ka ATCH o kahi Subramic o kahi koho basemic ma ke anaʻana i ka helu o keʻano o ka substrate i kekahi mea i loko o kekahi mea i kekahi ʻO ka helu artch ka nui o ka helu iʻikeʻia ma kahi o kahi etchant. Ua hōʻike pinepineʻia ka helu o ka mea e pili ana i kahi mea i hōʻikeʻia ma ka hohonu o ka hohonu o keʻano o kēlā me kēia manawa.


ʻO ka mea nui o ka Etch ka mea nui i ka hoʻolālāʻana i ka hoʻolālā o ke kaʻina etching. Hoʻohanaʻia ia e hoʻohālikelike i nā mea likeʻole a hoʻoholo i ka helu o ka etch o ka substrate. Ua hoʻoholoʻia kaʻike o ka ATCH o kahi Subramic o kahi koho basemic ma ke anaʻana i ka helu o keʻano o ka substrate i kekahi mea i loko o kekahi mea i kekahi


Ma ka hoʻomaopopoʻana i ka mea etch o kahi subsramic o kahi substrate, hiki i nā mea hana ke hoʻolālā i ke kaʻina hana e hiki ai ke hoʻokō i ka helu makemake e makemake ai. Kōkua kēia e hōʻoia e pili ana i ka substrate e hoʻopiliʻia ma ka helu kūpono a me nā hopena i makemakeʻia.


I ka hopena,ʻo ia ka mea nui e pili ana i ka mea nui i ka hoʻolālā o ke kaʻina o ke kaʻina hana o ka counterte countracte. Hoʻohanaʻia ia e hoʻohālikelike i nā mea likeʻole a hoʻoholo i ka helu o ka etch o ka substrate.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna