Home> Nūhou> Hoʻomaka i ka hoʻonohonohoʻana i ka copper coper coper coper coper cemit (DBC).
November 27, 2023

Hoʻomaka i ka hoʻonohonohoʻana i ka copper coper coper coper coper cemit (DBC).

ʻO ke kaʻina hanaʻo DBC Conderamic Retratex e hoʻohui i nā mea o Oxygen ma waena o ke keleawe a me nā cumal2 o nā papa pahu a me ka cemicte cemical cemity, a ka mea hope loa ma solphoto pūnaewele e hoʻokō ai i ke kālepa kūʻai aku, e hana ana i kahi'āpana kūʻai.

Ua hoʻokaʻawaleʻia ka countramic substrat substrate i loko o 3 mau papa, a me nā mea hoʻoweliweli ma waena o ka waena waena he al2o3 a aln. ʻO ka laweʻana o ka thermal o Al23ʻo ka maʻamau he 24 w / (M · (M · (M · (M · (M · (M · (M · (M · (M · (M · (M · (M · (M · (M · (M · (M · ʻO ka hoʻohanaʻana o ka hoʻonuiʻana o ka hana o ka hana o ka DBC Coseramic Substration substrate.


Merit :

No ka mea, he waiwai maikaʻi ka Copper Fopic Folil a me keʻano o ka hoʻomaʻamaʻaʻana, a me ka alumina i ka hoʻonuiʻana o ka Anumina ʻO ka lawehala ma ka halaʻana, a me ka hoʻopaʻi ikaika a me ke hilinaʻi kiʻekiʻe, a uaʻoi loa i hoʻohana nuiʻia i Igbt, ld a me CPV a me CPV SPET. ʻO ka nui ma muli o ke kumukūʻai keleawe nui (100 ~ 600μm)

ʻAʻole lawa :

(1) Ua hoʻohana ka kaʻina hoʻomākaukau e hoʻohana i ka hopena o ka etectic ma waena o cu a me al2o3 i ka nui o nā keʻena kiʻekiʻe;

(2) No ka mea, ua loaʻa i ka hanauna ma waena o nā micricone ma waena o Al2O3 a me ke kāwili i ka huehue, a lilo kēia mau pōkole o ka hoʻopiʻiʻana o DbC.


I ke kaʻina hana hoʻomākaukau o DBC substrate, pono keʻano o ka matectic a me ka oxygen i ka mana o ka oxygen. Ma hope o ka fucper bopper he pre -xized, hiki i ka hoʻopiliʻana ke kau i ka fuxoy faix i ka palaoa a me ka ikaika o ke keleawe; Ināʻaʻole ma mua o ka FOPPOR FOLIT-OXIDIVIVIVIVIVIVIVIVIVIVIVIVIVIVIVIVIVED, CUXOY FAING, E hoʻomauʻia ka nui o nā lua a me nā hemahema. No ka hoʻomākaukauʻana o ka hoʻomākaukauʻana o DBC i ka hoʻohanaʻana iā Aln COCRAMICS, pono ia e hana i nā foundrabrat, for all al2o3

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna