Home> Nūhou> ʻO ka hoʻolahaʻana o kaʻokiʻoki a me ka hoʻokaʻawaleʻana i ke kaʻina hana o 96% alumina cubramic subramic
October 09, 2023

ʻO ka hoʻolahaʻana o kaʻokiʻoki a me ka hoʻokaʻawaleʻana i ke kaʻina hana o 96% alumina cubramic subramic

Poho Hoʻolaha Hoʻolaha HLElelo HOA ʻOi aku lākou aʻoi aku ka nui o ka nui o ka mahinaʻai. ʻO nā papa inoa inoaʻo Alumina kekahi o nā hana nui loa i hoʻohanaʻia i kēia manawa. Me ka hoʻomaikaʻiʻana o ka hoʻoponoponoʻana i ka pololei a me ka hana kūpono o Alumina Cleramic Ceramic,ʻaʻole hiki i keʻano hana hana maʻamau ke hoʻokō hou i nā pono. He hana hoʻohālikeʻo Laser i nā loeaʻo Laser i nā manawaʻole o ka hoʻopiliʻole, a me nā pono kūpono, kiʻekiʻe, a lilo i mea nui e hoʻokō ai i nā hana maʻamau i kēia lā.
Ua kapaʻiaʻo Laser Scribing i kapaʻiaʻo Scratchʻokiʻoki a iʻole kaʻokiʻana i kaʻokiʻana. ʻO ka mīkini keʻano o ka pahu Laser ma kaʻaoʻao o ka pānaʻi alumina ma waena o ka pae aniani, a me kahiʻano hana exothermic ʻO ka papa hana cemic i nā puka makapō (Grooves) e hoʻopili pū kekahi me kekahi. Inā hoʻopiliʻia ke kaumaha ma keʻano o kaʻaoʻao

Schematic diagram of laser alumina ceramic scribing Surface and fracture morphology of scribed ceramic

I ka hanaʻana o ka Laser i nā cheramics Anumina, ma ke kahua o kaʻoki a me ka wīwī, a me nā kumukūʻai liʻiliʻi a me nā uku hoʻolimalima a me nāʻoi aku ka loli. Ua loaʻa iā Alumina CEMIMICS i kahi nui loa (ma luna o 80% ma luna o nā co2 Eia naʻe, aia i ka hanaʻelua kānāwai e pili ai i ka ceamics, ka nui o ka mea hao hao, he palena ka palena ma ka mancouty mactien. Ma ka hoʻohālikelikeʻana,ʻo Fiber Laser Consramic Remaric Singrasic Singrasic eʻae i kahi wahi liʻiliʻi loa, a me ke kiʻiʻana i nā mea hana ma mua.

Ua loaʻa i ka moderami ceramic o Alumina i kahi noʻonoʻo o Laser ma kahi o ka lōʻihi o ka lōʻihi o 1.06 Ke hoʻohana nei i nā hiʻohiʻona o ka mana kiʻekiʻe kiʻekiʻe a me ke kiʻekiʻe o keʻano o ka model E hoʻomoʻa, e hoʻololi i ke kaʻinaʻenehana a hōʻemi i ke kumukūʻai o ka hoʻoiliʻana.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna